Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

LITT AV HVERT

lørdag 9. januar , 2016 kl. 23:12 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Så er sabbaten over og vi går inn i en hverdagsuke! Vi hadde fullt rundt bordet både til sabbattsfeiringen i går kveld og sabbattskaffen idag. To koselige dager med gode samtaler, mye latter, god mat og Kinasjakk!

Lilly dro hjem på fredag, med en kraftig influensa. Sammen med henne dro Evelyn og Torgny, Berit og Egil. De var alle i forskjellige faser av influensa og så nok fram til å kunne være syke i sine egne senger! Takk for innsats og veldig godt fellesskap!

Influensaen bidro til ukens festligste opplevelse: en av de halvsyke hostet og snorket så mye at han valgte å sove andre steder enn sammen med sin kone. Han la seg inn på et av de tomme rommene, hver natt et nytt. Konen hadde ikke alltid oversikt over hvor han sov. En morgen troppet hun opp der han skulle være, fant en mann i sengen, klappet ham på kinnet og fortalte at han måtte stå opp og at dusjen var ledig. Mannen som snudde seg mot henne og lurte på hva hun ville, var ikke hennes egen! Vi har ledd mye av dette, og fortalt det til alle som ville høre på!

I går morges fortalte de andre her at det hadde vært en usedvanlig natt: regn, vind, torden, lyn og bråk av løse gjenstander som flagret rundt. Jeg tror dem, selvfølgelig, men sov gjennom hele natten uten å høre noe som helst! Når det kommer så svære vannmengder som den natten, klarer ikke slukene i gården å få vannet unna, så Tor var ute og staket opp. Han kledde av seg sko og strømper og vasset uti. Kanskje vi burde investere i et par gummistøvler?

I går klargjorde jeg rommet til en liten familie: mor, far og en tre år gammel gutt. Jeg hentet fram barnesengen og laget den til. Og så kom familien: mor, far og ei datter på nesten åtte år! Vi fikk ryddet bort barnesengen og lagt madrass på golvet! Både de voksne og jenta syntes det var festlig! Hvor glippen har vært, vet jeg ikke. Kanskje bare i mitt eget hode??

I morgen er vi lovet varme og sol, og gleder oss til det. Vi venter en del nye gjester de nærmeste dagene og har nok å gjøre med å klargjøre rommene. I tillegg viser det seg at reperasjonen av kjøkkentaket blir mer omfattende enn det en trodde, så vi er innstilt på enkel matlaging og støv og rot framover. Hvor lang tid det kan ta, vet vi heller ikke. Men det er godt vi får det gjort.

Med trillebager og ryggsekker på markedet. Markedet er farger, lukter, lyd og kaos.

IMG_2181




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.