Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

EN NY HVERDAG

mandag 18. januar , 2016 kl. 22:48 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Og det fortsetter å strømme på med folk! I natt har vi 12 unge jenter, to unge menn og tre voksne dansker på huset pluss oss som holder huset. Ganske fullt, altså!

Det er ikke alltid så lett å reise på egen hånd i et fremmed land, og en av våre unge mannlige gjester virket aldri så lite forkommen. Han har veldig begrenset engelsk og det er vanskelig å kommunisere, men han er blid og smilende. Ved frokosten fikk han formidlet at han nok er noe engstelig for araberne og lurte på om de er farlige. Han ville gjerne dra til Nasaret, men det var kanskje farlig. Dessuten var det veldig vanskelig å veilede ham om hvordan han skulle komme seg dit. Da oppdaget de tre slovakiske jentene at de jo kunne snakke sammen på russisk! Dermed tok de ham under sine vinger og bestemte seg for å være her en dag lengre enn planlagt. De organiserte og fikk ham med seg til Nasaret. De var veldig fornøyde alle fire da de kom hjem, men vi har ikke fått snakket med dem ennå, så vi vet ikke hva de har opplevd.

Nå stormer det ute, men det lovede regnet har ikke kommet ennå. Det skal visst bli noen våte dager nå. I dag har vi hatt sandstorm. Vi har nok opplevd verre sandstorm enn dette, men den var såpass kraftig at det ble sendt ut advarsel på nyhetene om at folk med lungeproblemer o.lign burde holde seg inne. Jeg var ute en tur i dag uten å føle noe ubehag, men så har jeg ikke lungeproblemer, heller, bare en middels influensa.

I dag var heisfirmaet på rutinekontroll og fant at alt var ok. Heisen er viktig for oss, og etter begynnerproblemene er vi ekstremt opptatt av heissituasjonen!

I går dro jeg voksduken med meg tilbake til butikken. Jeg ble veldig hyggelig mottatt, mannen bak disken husket meg igjen, tok duken, målte opp fem nye meter med kvit voksduk uten noe om og men, og påsto at han hadde gitt meg noen ekstra cm også!

Henning og Maria var i bryllup i går og kom hjem glade og fornøyde etter en spennende og spesiell opplevelse sammen med omtrent 400 andre bryllupsgjester!

IMG_2206IMG_2207

Sandstorm                                                                                                        Sandstorm

 

IMG_2204

Henning og Maria klare for bryllup




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.