Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

LITT ALLSLAGS

mandag 25. januar , 2016 kl. 22:33 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

De siste dagene har vi vært utrolig glade for alle varmepumpene vi har i huset. Og kanskje aller mest glad for vedovnen i stuen. Få varmegrader, vind og regnbyger gjør det litt kjølig innendørs også. Og kanskje er det temperaturen som har stoppet heisen? Ihvertfall var det forklaringen heisfirmaet brukte i fjor da den sto mer enn den gikk! Akkurat nå har ingen behov for heisen og vi får se hvordan situasjonen er i morgen. Kanskje starter den opp igjen helt av seg selv???

Vi har noen gjester hver natt, men akkurat nå passer betegnelsen «rolig tid» her. Kjekt å ha god tid til å prate med de gjestene som er her og godt med tid sammen for oss som driver dette huset. De fleste kveldene avsluttes med et slag kinasjakk. Men det er litt irriterende å tape hver gang, så jeg lurer på om jeg rett og slett trekker meg fra turneringen!

Fremdeles har vi vår gamle kloakk-kum og fremdeles venter vi på «alarm-mannen», men begge deler kommer nok  –  i sin tid!

Tre av oss hadde store abstinenser fordi vi ikke hadde fått shoppet på lenge. Men i dag fikk vi ordnet opp i det. Og selv om vi ikke akkurat storhandlet, fikk vi nå plukket med oss diverse «kjekt-å-ha-ting»! Kaffe og noe å bite i bevilget vi oss også. Så nå har vi ikke behov for slike utskeielser på en stund!

Dagen nærmer seg natt og alle roer ned.                                                                                               Israel today: kaldt

IMG_2216IMG_2217




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.