Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

EN HELT ALMINNELIG TORSDAG

torsdag 28. januar , 2016 kl. 23:02 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg ikke bare misliker jeg hunder, jeg er redd dem og når hundeeigere sier at hunden deres er sååååå snill, får jeg lyst å bjeffe til dem! Den ene av de to unge mennene som ordner opp med kloakk-kummen vår, møtte opp med en svær hund i dag. OG han slapp den løs  –  i vår hage! Da hunden kom springende mot meg, hylte jeg og tok peiling på inngangsdøren. Hundeeigeren smilte strålende og fortalte meg at det jo er hans hund, den er snill, den er halvt dansk til og med og så er den jo bare en valp!! Utfra størrelsen nå, er den antagelig på størrelse med en hest når den er voksen! Håper bare arbeidet med kloakken vår er ferdig før hunden er utvokst!!

I dag ble den gamle kummen tatt ut og den nye satt inn. Operasjonen tok ca 2,5 timer og i den tiden var det totalt toalett-forbud! Vi anbefalte gjestene å gå til jernbanestasjonen eller til strandgarderobene hvis behovet for toalett meldte seg! De to nærmeste dagene er visst nærmest en prøveperiode for å se at alt fungerer og på søndag skal de fylle igjen og gjøre resten av arbeidet. På et så stort hus som dette og som i tillegg har nådd en anselig alder, er det alltid noe som skal ettersees og repareres. Og heldigvis har vi kontakt med mange dyktige fagarbeider og gode venner som hjelper oss med med språk- og kontaktarbeidet.

Henning og Marias gode venn, Haim Koren, kom til lunsj idag. Vi serverte blomkålsuppe, ferske rundstykker og vaffler med rømme og rørte jordbær. Når vi så hadde en skål med Freia melkesjokolade, kunne det vel egentlig ikke bli mer norsk! MIFF Stavanger og andre lokallag har brukt ham som foredragsholder, så flere av oss hadde truffet ham i den sammenhengen. Han er for tiden ambassadør i Egypt. Tidligere var han i Sør Sudan. Han fortalte at han var blitt spurt flere ganger om å bli ambassadør i Norge, men har takket nei fordi han ikke liker været! Vi hadde et par kjekke, interessante timer. Han fortalte at i uken som kommer møtes alle ambassadørene til et slags oppdateringsmøte sammen med bl.a. Netanyao. Jeg har sansen for Netanyao og bad ham hilse, men han trodde ikke han kom på to mannshånd med ham! Sådaså – !

IMG_2231

I hyggelig lag.IMG_2232                                                                                   Dette bildet er tatt med livet som innsats! Hunden lurer bak treet!




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.