Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

SMA ISRAEL –

fredag 6. januar , 2017 kl. 22:58 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

«Hør Israel, Gud er en – » Kort tekst og nydelig melodi gjør dette til en av mine favorittsanger. Vi sang den og andre gode, kjente israelske sanger ved sabbattsbordet i kveld. Det var ikke så mange i kveld, men vi hadde en fin, avslappet, hyggelig og lærerik feiring. Daglig leder og fem av sju fra Beit Skandinavias styre er her nå, og de både høres og viser godt igjen! Kjekt å ha dem her! Vi skal gjøre litt småjobber og få et totalinntrykk av huset og situasjonen.

Vi har hatt en veldig fin dag med rundt 18 gr på det varmeste. Jeg satt ute en stund og kuttet grønnsaker til suppen.I morgen skal det visst også bli fint  –  til stor glede for vaskeriansvarlig!

Vi kan vel ikke si at det har hendt de store tingene på vår lille flekk av jorden, men vi har fått med oss at israelerne slett ikke er begeistret for at Trump vil flytte USAs ambassade til Jerusalem. Palestinske ledere truer med at det vil ikke skje i stillhet og Israel synes ikke et slikt spørsmål er viktig nok til at det skal bli krig av det.

Vi har hørt noe om et dobbeltdrap her i Haifa. Det skal visstnok være ortodokse jøder som har tatt livet av to mennesker fordi de ikke lever kosher. Men som sagt, dette er noe vi har hørt og ikke fått bekreftet.

Nå skriker sjakalene oppi her. Dalia fortalte i dag at de kommer helt inn i byen og tar katter! Lite hyggelig! Men våre katter går helt sikkert fri, de holder seg helt inntil huset de korte stundene de ikke ligger i kurvene sine ved ovnen! Tror forresten ikke at de har forstått hva vi forventer av dem: holde mus og verre dyr borte fra vårt hus og vår hage. De spiser seg mette på spesialblandingen. Tror ikke de ville kjent igjen en mus om de møtte på en! Men de er jo ikke helt unge noen av dem, og de bør vel gjerne pensjonees snart?

Fredag er på full fart mot lørdag, og det er tid for noen timers av søvn.

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.