Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

GRATULERER OG TAKK NORWEGIAN!

torsdag 13. desember , 2018 kl. 23:34 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Koffertene er pakket opp, klær og annet utstyr er på plass i skap og hyller og vi er nesten akklimatisert! Fra -4 i Sandnes til 19+ i Haifa var reisen i går en slags drømmereise. Norwegians rute fra Norge til Tel Aviv bidro og til drømmen! Kl 06.30. startet vi fra Sola lufthavn og kl 15.15. (lokal tid) landet vi på Ben Gurion Airport etter mellomlanding i Oslo. Grei reisetid, greit fly, fin ankomsttid og kort nok reisetid. Dette blir ruten også i framtiden! Så Takk Norwegian! Hold fast på denne ruten!

Det ble en rimelig travel dag idag. Ikke så mange overnattere, men kjekke folk som slo seg ned i stuen etter måltidene og som delte av sine erfaringer og opplevelser med oss. Og som vanlig representerte de flere land. Den mest spennene idag er uten tvil Theresia fra Sandnes som har syklet fra Cape Town og har brukt ca 18 mnd. på å komme til Haifa. Her blir hun noen uker til hun skal reise med en seilbåt til Tyrkia for så å sykle til Nordkapp før turen går hjem til Hommersåk. Hun har lovet å komme tilbake og vi ser fram til å høre mer om hennes utradisjonelle hjemreise!

 

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.